Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
University Studio Press (4)
Σταμούλη Α.Ε. (4)
Έμβρυο (1)
Εκδόσεις Παπαζήση (1)
Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (10)
Εξαντλημένο (1)
Συντελεστές
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (11)
Τζούρος, Νικόλαος Η. (2)
Βαρζάκας, Θεόδωρος Χ. (2)
Κούρτης, Λάζαρος (2)
Αδαμίδου, Στυλιανή (1)
Νέγκας, Ιωάννης (1)
Χατζηκώστας, Ευσέβιος (1)
Φουντουλάκη, Ελένη (1)
Τσερκέζου, Περσεφόνη (1)
Τζίφα, Κωνσταντίνα (1)
περισσότεροι συντελεστές
Α
Αδαμίδου, Στυλιανή (1)
Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. (11)
Β
Βαρζάκας, Θεόδωρος Χ. (2)
Βουρλούμης, Γεώργιος (1)
Γ
Γρηγοράκης, Κρίτων (1)
Ε
Ευστρατιάδης, Μ. Μ. (1)
Κ
Καρακάσης, Ιωάννης (1)
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης (1)
Κορμάς, Κωνσταντίνος (1)
Κούρτης, Λάζαρος (2)
Μ
Μεζίτη, Αλεξάνδρα (1)
Μεντέ, Έλενα (1)
Μποσνέα, Λουλούδα Α. (1)
Μπουντουρόπουλος, Ι. Δ. (1)
Μυλωνάς, Κωνσταντίνος (1)
Ν
Νέγκας, Ιωάννης (1)
Σ
Σάνδρου, Δήμητρα (1)
Σεβαστού, Κατερίνα (1)
Στρατάκος, Αλέξανδρος Χ. (1)
Τ
Τζίφα, Κωνσταντίνα (1)
Τζούρος, Νικόλαος Η. (2)
Τσερκέζου, Περσεφόνη (1)
Φ
Φουντουλάκη, Ελένη (1)
Χ
Χατζηκώστας, Ευσέβιος (1)
Χατζηφώτης, Σταύρος (1)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (9)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (3)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (8)
KJMQ : Διασφάλισης Ποιότητας (QA) και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) (3)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
TDP : Άλλες τεχνολογίες παραγωγής (1)
TVT : Υδατοκαλλιέργεια και ιχθυοκαλλιέργεια (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
Είδος
Βιβλίο (11)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (11)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (10)
Αγγλικά (1)
 
1 - 11 από 11 αποτελέσματα
1
από 1
...
Εργαστηριακός οδηγός
ISBN: 978-960-351-744-3 || Σταμούλη Α.Ε. || 2008 || Χαρτόδετο || 513 σελ.
Κυκλοφορεί, €45.65 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Ανίχνευση, παρασκευή, νομοθεσία, βιοασφάλεια (μελέτη αστοχίας)
ISBN: 978-960-8002-40-1 || Έμβρυο || 2006 || Χαρτόδετο || 633 σελ.
Κυκλοφορεί, €55.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Παρουσίαση και ερμηνεία: Με στοιχεία ιχνηλασιμότητας-ανάλυσης αστοχίας και παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα
ISBN: 978-960-351-651-4 || Σταμούλη Α.Ε. || 2006 || Χαρτόδετο || 390 σελ.
Κυκλοφορεί, €30.43 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο
ISBN: 978-960-351-527-2 || Σταμούλη Α.Ε. || 2004 || Χαρτόδετο || 310 σελ.
Κυκλοφορεί, €20.29 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Παρουσίαση του νέου προτύπου: Σύγκριση με το ISO 9000:1994: Εφαρμογές του ISO 9000 σε παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών, διαχείριση ολικής ποιότητας, έρευνα αγοράς, ικανοποίηση καταναλωτή
ISBN: 978-960-351-436-7 || Σταμούλη Α.Ε. || 2002 || Χαρτόδετο || 335 σελ.
Κυκλοφορεί, €32.46 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
ISBN: 978-960-12-0913-5 || University Studio Press || 2001 || Χαρτόδετο || 461 σελ.
Κυκλοφορεί, €43.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον
ISBN: 978-960-12-0981-4 || University Studio Press || 2001 || Χαρτόδετο || 382 σελ.
Κυκλοφορεί, €38.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Παρουσίαση-ανάλυση προτύπων διασφάλισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης, προσαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών
ISBN: 978-960-12-0810-7 || University Studio Press || 2000 || Χαρτόδετο || 333 σελ.
Κυκλοφορεί, €33.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1